3D fali világtérkép

A különféle dekorok kiválasztásának köszöhetően fa térképet tökéletesen illesztheti a teljes kialakításhoz és a szoba egyéb dekorációihoz. A minimalista dizájnú modern térkép minden belső térbe illeszkedik - otthoni és vállalati környezetbe egyaránt.

Kép mérete
Kép színe
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Elérhetőség Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Raktáron Kérjük, válasszon változatot
Kód: 700010M-B 700010M-C 700010M-A 700010M-P 700010M-DJ 700010M-BB 700010M-S 700010M-DS Kérjük, válasszon változatot
31 290 Ft 24 638 Ft ÁFA nélkül
3D fali világtérkép

3D fali világtérkép

A fából készült modern világtérkép minden belső térben ragyogni fog. A minimalista dizájn és a részletek teszik különlegessé ezt a világtérképet. A képekbe kontinenseket vágnak be úgy, hogy függőleges vonalak maradjanak bennük. Minden helyiségbe illeszkedik - a nappaliba, a hálószobába, folyosóra és az irodába is. Gyönyörűen kiemelkedik a kanapé vagy az irodai asztal fölött.

A termék előnyei

  • Válassza ki az ön számára ideális színt. 
  • 100%-ban természetes anyag.
  • Az összeszereléssel mindenki elbír.
  • Többféle méret közül választhat.
  • Gyors gyártás és szállítás.

A termék méretei

  • 45 x 89 cm
  • 67,5 x 133 cm

A termék teljes mérete kissé eltérhet, összesen maximum 2-3 mm-t.

Szilárd anyagból készült dekorációk

A termék 3 mm vastag HDF lapból készült, amely kellően erős és ellenáll a sérüléseknek. Biztos lehet benne, hogy a dekoráció sok éven át szépíteni fogja belső tereit. A műanyag fóliából készült falmatricákkal ellentétben ízléses és nem tolakodó 3D hatást kelt a falon. Bármilyen dekorációt választhat - az ár mindegyik esetében azonos.

A HDF lap egy nagy sűrűségű farostlemez (High Density Fiberboard). Műgyantával átitatott farostokból áll (leggyakrabban lucfenyőből és erdei fenyőből), amelyeket fűthető présben, száraz eljárással összepréselnek. A HDF természetes és egészségbarát anyag, amely megfelel az E1 kibocsátási osztály kritériumainak.

Egyszerű és gyors összeszerelés

A termék felszerelése egyszerű, és anélkül végezheti el, hogy a falakba kellene fúrnia. A csomag részletes utasításokat és szerelési anyagot tartalmaz - kétoldalas habszalagot. Egyszerűen ragassza a termék hátuljára, és a dekorációt az előre meghatározott helyre helyezze fel. Bonyolult dekorációk esetén egy sablont is küldünk önnek, amellyel még gyorsabban és könnyebben végezheti el a felszerelést. 

Nagyobb dekorációk esetén kérjük, előzetesen fontoljon meg más, alkalmasabb összeszerelési módot - pl. szögek, kampók, szerelőragasztó használatát. A stabiltás függ a fal/vakolat típusától és állapotától, hőmérsékletétől és a helyes szerelési eljárástól. Nem vállalunk felelősséget az összeszerelési anyag meghibásodásából eredő dekorációk sérüléséért.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Világtérképek a falra
Magasság (cm): 45, 67,5
Szélesség (cm): 89, 133
Anyag: HDF
Vastagság: 3 mm
Motívum: Térkép
Típus: Egyrészes
Forma: Téglalap
Elhelyezés: Nappali, Hálószoba, Folyosó, Iroda, Konyha és étkező
Személyre szabás: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: